Danica Ljubisavljević, zubarka, instruktorka i idejni tvorac Joga piknika

Ja sam Danica Ljubisavljević, po struci doktor stomatologije. Moja ordinacija se trenutno nalazi na Dorćolu gde organizujem besplatna savetovališta za buduće kao i roditelje dece predškolskog uzrasta. U poslu kojim se bavim najviše pažnje posvećujem preventivi. Svima je znana ona “bolje sprečiti nego lečiti”.

Danica Ljubisavljević, zubarka, instruktorka joge, fotograf amater i idejni tvorac Joga piknika

Trenirala sam hokej na travi, volontirala na raznm sportskim događajima. Govorim ruski jezik, služim se i znakovnim. Želja mi je da posetim Island i mazim pafine. Ljubav prema knjigama rezultirala je da postanem podpredsednica književnog kluba. Takodje sam glavni fotograf i menadžer u porodičnom biznisu Med i džem. Idejni sam tvorac i susonivačica Yoga piknika. Opšte su poznati dobrobiti joge, kojom se jača telo ali i um. Zbog prirode posla, joga mi i te kako pomaže.

Moj joga put

Radoznala priroda me je dovela i do joge kojom se bavim evo već celu deceniju. Jubilej bavljenja jogom sam proslavila instruktorskim kursom u Minimal yoga školi u Beogradu gde sam porasla u svakom smislu, upoznala divne ljude i beskrajno ću biti zahvalna što sam bila deo te priče.

Probala sam razne stilove joge, što mi je jako pomoglo da se prilagodim svojim učenicima. Kao neko kome rutina prija, ipak je moje srce pripalo aštanga vinjasa jogi.

Kako me opisuju koleginice:

“… oličenje posvećenosti i doslednosti, sa dozom oštrine i hrabrog suprotstavljanja svemu što život donosi. Iako više voli da radi iza kulisa, Danica je uvek puna novih ideja i inspiracije. Polazeći od dugogodišnje vernosti svojoj jogijskoj praksi, Danica ne samo da razume moć istrajnosti, već i zna kako da je usmeri ka ličnom razvoju, nesebično deleći neke vredne uvide i smernice i pomažući polaznicima da nastave da se kreću na svom putu ka uravnoteženom i ispunjenom životu.”

Gde me možete pronaći

Časove držim online i svi me mogu kontaktirati putem maila drdanica@hotmail.com

Osim toga dostupna sam i na sledećim online profilima:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top