Maja Milić – Joga Rakovica i joga Vidikovac

Zdravo, ja sam Maja Milić. Časovi u okviru ideje joga Rakovica i joga Vidikovac su moja trenutna preokupacija. Do joge sam došla na nagovor bivše koleginice, da probam famoznih “Pet Tibetanaca”. Imala sam bolove u lumbalnom delu ledja i svakodnevno sam se žalila. Joga mi je do tada delovala kao smor, nešto veoma usporeno i mislila sam da se tu samo sedi i diše.
Kako to može da mi pomogne? – pitala sam se.

 Moj joga put

Do svoje 19 godine sam trenirala rukomet, išla u teretanu, taebo… Uvek sam volela dinamične sportove. Obožavam boravak u prirodi, planinarenje, šetnje…

Iz radoznalosti sam počela da radim tibetance svakodnevno i sve manje osećala bolove. To je bio vetar u ledja da istražujem dalje.
Od 2019.godine sam svašta gledala i pratila u vezi sa jogom. Instalirala razne aplikacije, zapratila brojne kanale i medije…
Ubrzo sam shvatila da joga ume da bude i zabavna i umirujuća istovremeno. Prijala mi je i mentalno i fizički. Pronašla sam se u tome.

Ja kao instruktorka

 Joga je pomogla i pomaže meni. Tako bih i ja volela da pomognem drugima, da shvate i osete blagodeti joge i da se povežu sa sopstvenim telom i umom. Sa sobom!

Tokom Minimal joga instruktorskog treninga sam naučila kako menjati koncepciju časova i prilagođavati ih polaznicima. Svaki čas kod mene može biti drugačiji: jedan dinamičan i osnažujući, sledeći lagan sa puno istezanja… Naučila sam da osetim šta je to što ljudima trenutno prija, šta trenutno fizički i mentalno mogu da postignu, kako da vežbaju a da se ne povrede… pogotovo što gotovo svi dolaze sa nekim bolovima i zdravstvenin problemima. Od početka se držim maksime da su časovi za obolele od psorijaze besplatni.

Gde i kada me možete naći?

Časove joge držim u  Beogradu, u delu grada Skojevsko naselje, u ulici Luke Vojvodića 20a. Dakle joga Rakovica i joga Vidikovac. Studio je pozicioniran centralno, između delova grada: Filmski grad, Miljakovac, Rakovica, Vidikovac, Cerak, Žarkovo, Labudovo brdo i Petlovo brdo.  Kažu u šali da sam zadužena za oblasti i stilove: joga Rakovica, joga Miljakovac, joga Cerak, joga Žarkovo… 🙂

Jogu sa mnom možete vežbati:
utorkom i četvrtkom – 20-21h

 

Kontaktirati me možete

preko Instagrama: OVDE & OVDE
E-mail na: maja.milic1323@gmail.com
Telefon, Viber, WhatsApp: 063 14 03 222 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top