Violeta Petrović – instruktorka joge – Zemun, Beograd

Zdravo, ja sam Violeta Petrović i ovo je moja joga priča, priča o hodajućem Mesecu koji voli Sunce. Ona počinje novembra meseca 2010. godine kada sam na vratima jednog studija ugledala natpis “Joga”.

Violeta Petrović - instruktorka joge - Zemun

Moj joga put

Po prirodi znatiželjna, ušla sam u studio i započela jedno, za tadašnju mene, veoma izazovno putovanje. I evo me! Borila sam se, izborila i ostala dosledna jer mi znači, služi mi u životu.
Satjananda jogu, biharaske škole vežbam već devet godina. Nakon odlaska mog učitelja 2019. godine, odlučila sam da  upišem kurs za joga instruktore u Minimal joga školi u Beogradu. Kao deo prve generacije. Tu sam upoznala različite učitelje i različite pristupe jogi i druge stilove. Tu počinje i moja velika ljubav prema različitosti, iz koje dosta učim. Od tada vežbam vinjasu, jin jogu, kundalini jogu…

Ja, instruktorka joge

Ali, moja jogijska priča o hodajućem Mesecu koji voli Sunce se nastavlja. Već u novembru 2020. godine počinjem sa instruktorskim poslom.
I naravno, opet kao i na početku putovanja, borba! Za mene je poziv učitelja joge bio i ostao velika odgovornost. Predanost i kako preneti nešto što mnogo voliš, a biti i ostati svoj na svome. To je izazov!

I evo, posle dve i po godine rada, ja sam zaista na poznatom terenu, a još više volim jogu. Danas istražujem kako da na što različitije načine započnem čas, a kako da ga završim, kako da povežem pokret, a uključim različite stilove.

Kontakt

Trenutno držim časove u

Namaste studiju u Zemunu,
Slavonska 16b

utorkom  od 18:30 i
petkom od 18:30

Priča će se nastaviti u Mesečevoj kućici. O tom potom.


Za sve dodatne informacije možete me kontaktirati
PREKO INSTAGRAMA,
a dok planirate poruku, pričitajte ispod šta mi je napisala jedna učenica:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top