Dragana Gukić – Instruktorka joge – Hata joga – Zemun, Beograd

Zdravo! Ja sam  Dragana Gukić , instruktorka joge i zastupnica u osiguranju.

Moja lična praksa podrazumeva i meditaciju  Sahaj Samadi kao i vođene meditacije i disanje Sudaršan krije. Takođe pratikujem i tzv. povlačenja, odnosno tišinu u trajanju od nekoliko dana.
 
Posebno me zanima joga nidra, kao praksa svesnog opuštanja, koja se postiže okretanjem ka unutra i odvajanjem od spoljašnjeg iskustva.
 
Dragana Gukić - Instruktorka joge  - Hata joga - Zemun

Moj joga put

Moj joga put je počeo pre trinaest godina, od kada kreće i novo poglavlje u mom životu. Već nakon prvih časova sam uvidela da joga za mene nije samo fizička praksa, već put upoznavanja i spoznaje sebe i svoje okoline. Ovaj put nije uvek lagan. Zbog toga jogu i doživljavam kao put ljubavi, discipline, predanosti… put na kojem sam se bolje povezala sa sobom i došla do svoje prave prirode.
 
Jedna od stanica na tom putovanju bilo je i mesec dana boravka u evropskom ašramu Art of Living na Švarcvaldu, gde sam bila na sevi – nesebičnom služenju – i praktikovala jogu.

Odluka da upišem Minimal joga kurs za instruktore joge u Beogradu je takođe došla u pravom trenutku. Kroz ovu obuku moja praksa je sazrela i dovela me ovde gde sam danas. Naravno, tu se priča ne završava.

 

Kontakt

U Zemunu držim časove hata i minimal joge. Pored asana, na mojim časovima uključujem i vežbe disanja, vođene meditacije, joga nidre. 
 
Adresa Surya studija, gde možete vežbati samnom, je Aleksandra Dubčeka 28d, Zemun. Moj mejl glasi: dragana.gukic@hotmail.com
 

Trenutni raspored časova:

Utorak: 17.30h i 19.15h
Četvrtak: 17.30h i 19.15h
Nedelja: 17h
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top