Marija Đokić – Yogaverzum – Joga Leskovac

Moje ime je Marija, učiteljica sam joge i vlasnica joga studija Yogaverzum – joga Leskovac. Na dosadašnjem putu sam stekla diplomu geografa turizmologa, bila supruga, postala majka, a ostvarila se i u brojnim drugim životnim ulogama. Yogaverzum – joga Leskovac je pionirski projekat i moja pasija. Zajedno sa Jasminom Džuver razvila sam i letnji online Fizio-joga program uz pomoć kojeg se oslobađamo bola u leđima i straha od pokreta.
 
 
Pored toga radim i u porodičnoj firmi koja se bavi izradom džempera, a koju možete pronaći na instagram stranici @shtri.k.

Moj joga put
Kao dete sam trenirala gimnastiku, ples i plivanje, a onda je vežba u jednom trenutku, zbog deformiteta kičme, postala moranje. To mi se uopšte nije svidelo i zbog toga sam odustala. Bilo je potrebno „samo” dvadesetak godina da se ponovo javi želja.

Joga je u moj život stigla u veoma izazovnom trenutku i to kao alat kojim sam smirivala um i vraćala se sebi. Uopšte je nisam doživljavala kao vežbu. Eto, toliko sam bila okupirana glavom i odsečena od tela.
Nakon što sam upisala Minimal joga kurs za instruktore joge uspela sam da osvestim taj spoj, spoj uma i tela. To je bila najbolja odluka u mom dosadašnjem životu.
 
 
 

Gde i kada me možete naći?
U studiju Jogaverzum – joga Leskovac časove joge držimo u sledećim terminima:
 
MINIMAL JOGA
ponedeljkom i četvrtkom u 19:00
utorkom i petkom u 17:30
utorkom i četvrtkom u 09:00
 
FIZIO JOGA
ponedeljkom i četvrtkom u 17:45
 
HATA JOGA
ponedeljakom u 20:30
sredom u 19:00
Kontakt
Telefonom na +381642102633 (Viber i WhatsApp, takođe),

mejlom na mara.djokic@gmail.com, a evo me i na Instagramu OVDE i OVDE 

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top