Marija Anđić – profesorka jezika i susnivačica Yoga piknika – Joga Sremski Karlovci

Ćao, ja sam Marija Anđić – Manđi – joga instruktorka, profesorka sam jezika, lingvistkinja i jedna od osnivačica Yoga Piknika. Joga Sremski Karlovci je projekat kojim se trenutno intenzivno bavim. Sebe doživljavam kao slobodan duh i kreativnu osobu na večitom izazovu i misiji poboljšanja.

Moj joga put

Nakon dugogodišnjeg bavljenja boksom i borilačkim sportovima, oprobala sam se u jogi i kroz praksu otkrila svoj pravi poziv i unutrašnji mir. Po preporuci prijateljice sam došla na čas joge u Surya Yoga studio, sa namerom da ispravim leđa i ramena koja su se iskrivila od konstantnog stajanja u gardu. Sa jogom sam “kliknula” toliko da sam sutradan pozvala trenera i rekla mu da pravim pauzu od boksa.

Svoju jogijsku praksu sam konstantno produbljivala da bih na koncu upisala i Minimal joga kurs za instruktore i to sa snažnom željom da pomognem i drugima da osete i razumeju svoje telo.

Marija Anđić kao instruktorka joge

Moji časovi su skladan spoj izazova i oslobađanja tokom kojih vežbače vodim ka istraživanju suštinske veze između tela, zemlje ispod nogu i potreba našeg bića. Težim ka tome da mi vežbači sa časa odlaze inspirisani i puni samopouzdanja, da nauče nešto novo i da mi se rado vrate.

Joga Sremski Karlovci

Osim na Yoga Pikniku, sa mnom možete vežbati u Sremskim Karlovcima, online i u privatnoj režiji. Osim toga možete mi se pridružiti i na nekom od joga povlačenja koja tokom godine organizujem.

U svakom slučaju možete me pronaći na instagramu i to ovde:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top