Natalija Jelena Milosavljević – joga instruktor – ONLINE časovi

Natalija Jelena Milosavljević - joga instruktor - ONLINE časovi

Zdravo, ja sam Natalija Jelena Milosavljević. Po zanimanju sam advokat i joga instruktor. Takođe sam mama i na kraju, ali ništa manje važno, uspešni borac protiv multiple skleroze (MS).

Moj joga put

Joga je “silom prilika” ušla u moj život na neuobičajen način. Kada sam saznala da sam obolela od MS-a pokušavala sam na razne načine da se izborim sa dijagnozom, da ne dopustim da me definiše i nađem način da nesmetano i srećno nastavim sa životom. Tada sam upoznala jogu i meditaciju koje su u tome odigrale značajnu ulogu. Pored medicinske terapije, upravo je joga moje najefikasnije sredstvo u borbi protiv MS-a i postizanju psihofizičkog zdravlja. Svesno i sa radošću sam je prigrlila kao životni stil.

Veliku pažnju pridajem mentalnoj higijeni i zdravlju, trudeći se da menjam ružne poglede na život, pesimističke stavove i negativne emocije i uživam da u tome pomažem sebi i drugima kroz jogu, meditaciju, razgovor i razmenu iskustva. 

 
Natalija Jelena Milosavljević - joga instruktor - ONLINE časovi - Bakasana

Po prirodi sam dosta živahna i aktivna, pa najviše volim dinamične i intenzivne stilove joge (power yoga, vinyasa) u kojima pomeram granice svog tela i upoznajem ga u nekom novom svetlu kroz vežbe balansa, fleksibilnosti i snage, ali svakako da ima perioda kada sa uživanjem praktikujem umirujuće i opuštajuće stilove (yin yoga, hatha yoga) jer imaju slične benefite za um i telo. 

Zahvaljujući završenom kursu za instruktore minimal yoge, posvećenosti u ličnoj praksi i praksi sa drugima, stekla sam dovoljno znanja i veštine da uz pomoć jogijskih tehnika pomognem i sebi i drugima na putu ličnog razvoja, dubljem upoznavanju sebe i negovanju zdravlja tela i uma.

Kada i gde držim joga časove

Sa mnom možete vežbati ONLINE u sledećim terminima: 

Jutarnji časovi joge – nežnim i laganim vežbama i meditacijom budimo telo i um i pripremamo se sa novi dan i sve što on nosi.

Ponedeljkom i sredom: 07:00 – 07:45


Večernji časovi joge – nakon celodnevnih aktivnosti vraćamo telu potrošenu energiju, osnažujemo ga, oslobađamo se nakupljenog stresa i pružamo sebi potrebnu pažnju za pravilno i zdravo funkcionisanje.

Utorkom i četvrtkom: 19:00 – 20:00 

Osim grupnih časova, sa mnom možete vežbati i individualno i tako u potpunosti prilagoditi čas svojim potrebama. 

Kako da me kontaktirate?

Za prijave i sva pitanja u vezi sa časovima možete me kontaktirati 

pozivom ili porukom (sms, viber, whatsapp) na broj +381 63 1746933. 

Možete mi i pisati na mail natalijajelenaspicka@hotmail.com 

Osim toga, možete  me zapratiti i na Instagram stranici yoga_natalija. 

Namaste 🙏🏻

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top