Jovana Živanić – Moja joga bašta – Višnjička Banja, Beograd

Zovem se Jovana Živanić i pozdravljam vas iz Višnjičke banje, vazdušne banje grada Beograda  u kojoj se nalazi i studio Moja joga bašta.

 
Jovana Živanić - studio Moja joga bašta - Višnjička Banja, Beograd

Potičem iz tradicionalne srpske porodice u kojoj se joga smatra mističnom i neprihvatljivom. Patrijarhalno sam vaspitana tako da je položaj žene na poslednjem mestu u odnosu na okolinu, porodicu i samu sebe.

Usled izazovnih životnih okolnosti, u 37 godini počela sam da praktikujem jogu. Tako sam našla put ka sebi, vrednujući i prihvatajući sebe baš takvom kakva jesam.  

Kroz joga praksu osnažujem telo i odmaram duh od obaveza i pritisaka koji prate život u Srbiji. Ona mi pomaže da uspešno iznesem sve zadatke koje imam kao majka, supruga i poslovna žena. Nisam ni znala da je tako malo potrebno da život bude komforniji, da mi bude prijatnije u sopstvenom telu, da mi je prijatna svakodnevica.

Blagodeti i olakšanja koje mi joga donosi, poželela sam da podelim i sa drugima. Tako sam definisala i lični zadatak: pomoći drugima da uz i kroz jogu žive život punim plućima.

 

Moje joga škole

Moje školovanje je počelo programom Inner Ingeneering, Shambavi  Mahamudra Kriya, tradicionalne indijske škole Isha Fondacije, po programu učitelja Sadgurua. Nakon toga sam završila program Shakti meditacije kod učiteljice Nevene Nikolić. Kurs za instruktore joge završila sam u MINIMAL YOGA® školi u Beogradu, gde su mi učitelji bili Ana Bogdanović, Mihailo Kotarac i Dunja Rogošić. MINIMAL YOGA® škola  je akreditovana kod Joga Alijanse, najvećeg i najpoznatijeg međunarodnog, neprofitnog udruženja joga učitelja, instruktora i škola joge, sa sedištem u SAD. Udruženje je napravljeno sa ciljem da se oforme i očuvaju standardi za obrazovne programe joga škola na internacionalnim nivou.

Jovana Živanić – Joga studio Moja Yoga Bašta – Višnjička banja

Nedugo nakon završetka kursa za instruktore joge, otvorila sam i svoj prvi joga studio Moja joga bašta u Višnjičkoj banji.

Časovi su namenjeni početnicima i seniorima. Za polaznice mame organizovali smo i čuvanje dece, koja se mogu igrati u dvorištu, na čistom vazduhu.

Studio Moja joga bašta se nalazi u ulici Draginje Adamović 34d, Višnjička banja, Beograd

Možete me kontaktirati telefonom i preko Viber i Whats Up aplikacija na: 060/602 88 08 ili preko Instagram profila OVDE


 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top