Katarina Petrović, joga instruktorka, violinistkinja i profesorka engleskog – Hata Joga Dorćol, Beograd

Zdravo, moje ime je Katarina Petrović. Po prirodi sam radoznala i volim da stičem nove veštine i znanja, te stoga imam 3 zanimanja – violinistkinja sam, profesorka engleskog i, naravno, joga instruktorka.

 
Katarina Petrović, završila Minimal joga kurs za instruktore joge - Portret

Moj joga put

Joga se u moj život ušunjala gotovo neprimetno, prvenstveno kao sredstvo za jačanje kičme, a sada verujem da sam tek na početku otkrivanja svih njenih blagodeti, kako za telo, tako i za duh.

Mirniji um, usredsređenost na aktivnosti koje obavljamo, probuđena svest o ophođenju prema sebi i drugima, samo su neke od mnogobrojnih dobrobiti koje bavljenje jogom donosi sa sobom.

Nakon nekoliko godina prakse, odvažila sam se da pohađam Minimal joga kurs za instruktore koji je bio pravo otkrovenje i pomogao mi da poboljšam svoju praksu u svakom pogledu.

Sa svojim vežbačima rastem i kao instruktor i kao osoba, a svaki čas donosi novo osveženje, raznovrsne sekvence položaja i istu, umirujuću a ujedno i pokretačku energiju koja ostaje u nama.

 

Termini i kontakt

Časove držim online, po dogovoru.

Ako želite da mi se pridružite na mom joga putovanju, možete me kontaktirati telefonom na 0656808443 ili posetite Facebook stranicu Hata joga Dorcol.

 
Katarina Petrović, završila Minimal joga kurs za instruktore joge - joga čas

Dobrodošli su i početnici i vežbači sa iskustvom.

Namaste ☺


 

1 Comment

  1. […] četiri koje nisu na slici : Ana, Milica, Katarina i […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top