IMPRESUM

Ovo je naša impresum stranica. U većini slučajeva, pa čak i kod nas, to je jedna veoma dosadna stranica koju niko nikad ne čita, ali koja je zakonski obavezna. Zbog toga što ljudi impresum stranice uglavnom ne čitaju, mi smo došli do zaključka da ste ovde – iz kojeg god razloga – zalutali. Ako je to slučaj, odnosno ako ste zalutali, a ustvari vas interesuje naša škola, odnosno obuka za instruktore joga, onda ne bi bilo loše da ipak posetite našu naslovnu stranicu i to ovde. Druga mogućnost bi bila da ste u Beogradu i da vas interesuje gde se vežba dobra joga. Ako je to u pitanju, onda posetite stranicu gde smo izlistali redovne časove.

Ako baš hoćete da čitati impresum, a vi izvolite pa skrolujte na dole.

U svakom slučaju hvala što ste svratili! 

Vaš Minimal Joga Tim


MINIMAL YOGA® je registrovana marka kod Zavoda za intelektualnu svojinu Evropske Unije.

Osnivač i vlasnik:

Mihailo Kotarac | Nachodstr. 18 | DE – 10779 Berlin 

Kontakt:

Telefon: +49 177 288 42 31

Email: mihailokotarac@gmail.com


Pravila korišćenja

Dobrodošli na zvanični MINIMAL YOGA sajt. Korišćenjem bilo kog dela sajta podrazumeva se da automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja kao i da ste upoznati sa istim, te da ih razumete u celosti. Sajt se ne sme se koristiti u nezakonite svrhe kao ni za promovisanje istih.

Pravo promene sadržaja

Osnivač i izdavač zadržava pravo promene kreiranog sadržaja.

Lična, autorska i druga prava

Sadržaj objavljen na MINIMAL YOGA sajtu ne sme se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u bilo koje svrhe bez izričitog pristanka osnivača, ili na bilo koji način kojim se može prouzrokovati šteta osnivaču ili bilo kom trećem licu u skladu sa propisima.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na MINIMAL YOGA sajtu povređuje vaše lično, autorsko ili drugo pravo ili interes, možete zahtevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Fotografije i grafička rešenja imaju isključivo ilustrativnu namenu i ne mogu se koristiti za dalju distribuciju u komercijalne svrhe.

Linkovi

Osnivač objavljuje sadržaje u dobroj nameri. Sve sadržaje koristite na vlastitu odgovornost i osnivač se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

MINIMAL YOGA sajt sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice, kao i veza do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkova) koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Osnivač nema nadzor nad navedenim podacima i informacijama ili drugim Internet stranicama te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

Pristup MINIMAL YOGA sajtu i svim njenim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, osim ako uz odredeni sadržaj nije navedeno drugačije.

Pravila komentarisanja

Neophodno je popuniti polja obeležena zvezdicom. Osnivač zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni i nema obavezu obrazlaganja odluka s tim u vezi.

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi, kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima. Nije dozvoljeno pisanje komentara isključivo velikim slovima niti promovisanje drugih sajtova putem linkova. Komentari u kojima nam skrećete pažnju na slovne, tehničke i druge propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali ih možete uputiti redakciji prezentacije putem mejla.

Objavljeni komentari predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, odnosno nisu stavovi osnivača.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka i cookies

U pogledu pitanja vezanih za obradu i zaštitu vaših ličnih podataka i korišćenje kolačića molim vas da pogledate našu politiku privatnosti

Izmene uslova korišćenja

Osnivač zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama osnivač može obavestiti korisnike putem e-mejla ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na MINIMAL YOGA sajtu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

 

 

Scroll to top